Nis

Çocuklara armağan edilen tek bayram olma özelliğini taşıyan 23 Nisan, 1/B sınıfı öğrencileri tarafından online olarak öğretmenleri Nazlı AYDIN gözetiminde kutlandı.

Nis

1/A Sınıfı öğrencilerimiz salgın nedeniyle online olarak ilk 23 Nisan bayramlarını öğretmenleri Zeliha AYDIN gözetiminde çeşitli etkinliklerle kutladı.

Nis

3/E Sınıfı öğrencilerimiz öğretmenleri Gökben Safiye BOYBEY gözetiminde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın anlam ve önemine uygun hazırlanıp giydikleri kıyafetlerle dünya çocuklarının da bayramını coşkuyla kutladılar.

Nis

Tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs önlemleri kapsamında 23 Nisan etkinlikleri geçen yıl olduğu gibi evlerimizde yaşandı. Salgından önce okullarda coşkuyla kutlanan 23 Nisan çevrimiçi kutlandı, coşkusu azalmadı.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi; Atatürk'ün önderliğinde Türk milletinin azim ve kararlılığını, vatan aşkını, bağımsızlık karakterini tüm dünyaya gösteren, Türklerin hayatını değiştiren, Kurtuluş Savaşı'na damgasını vuran, dünya tarihinin en önemli savaşlarından biridir.

Mrt

Okulumuz 2/D sınıfı öğrencileri anneleriyle birlikte semt pazarını gezdiler. Günlük hayatın içerisine girerek paralarını kullanmayı, bilinçli alışveriş yapmayı öğrendiler.

Şbt

Okulumuz 1/F sınıfı öğrencileri Zozan Yelda TEMİZKAN öğretmenimizle uzaktan eğitimde çeşitli görsel sanatlar çalışmaları yaptılar.