Mrt

Okulumuzda deprem tatbikatı gerçekleştirildi. Ülke genelindeki okullarda eş zamanlı gerçekleştirilen tatbikatta okulların depreme ne kadar hazırlıklı olup olmadığı test edildi.

Ock

Okulumuzda, 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı 1. dönem sonu karneleri, düzenlenen tören ile öğrencilerimize verildi. Yorucu bir yılın ilk yarısı bugün tamamlandı.

Ock

2021-2022 Eğitim Öğretim 1.Dönemini bugün noktaladık.

Kas

20 Kasım günü,1989 yılından bu yana Birleşmiş Milletler tarafından dünya genelinde çocukların karşı karşıya kaldıkları hak ihlallerini gündeme taşımak amacıyla "Dünya Çocuk Hakları Günü" olarak kutlanmaktadır.

Ekm

Türkiye Cumhuriyeti, bugün 98.yaşını kutluyor.

Ekm

Okulumuzda Cumhuriyet Bayramı hazırlıkları devam ederken, öğretmenler odasında da F. Kürşat ÇELEBİ öğretmenimizin organize ettiği ve tören sırasında kullanılacak olan görsel hep birlikte hazırlandı.

Dersimiz: Görsel Sanatlar.

Amacımız; öğrencilerimizin birlikte çalışarak, el becerilerini geliştirmek ve kendilerini ifade edebilmelerini sağlamaktır.

Okulumuzda güvenliğin arttırılması amacıyla servis kapımız yenilendi.

Haz

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Alper Asım ÖZER okulumuzu ziyaret ederek öğretmenlerimizle ile bir araya gelerek sohbet etti.

Haz

Bezmialem Vakıf Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Ergoterapi Bölümü öğretim elemanları ve 3.sınıf öğrecileri, Ergoterapist ve Okul Danışmanlığı dersi kapsamında okulumuzu ziyaret etti.

Haz

Okulumuzun 1/C sınıfı öğrencileri yıl boyunca canlı derslerde yaptıkları etkinlikleri, yıl sonunda evlerinde sergileyerek yeteneklerini gösterdiler. Yılın sonunda okuma yazma öğrenip yorucu geçen dönemi böylece tamamlamış oldular.

Haz

2021 yılı, Türk dili ve kültürünün en önemli şahsiyetlerinden Yunus Emre'nin vefatının 700. yıl dönümü olması münasebetiyle UNESCO tarafından anma ve kutlama yıl dönümleri arasına alındı.

May

Öncelikle her çocuk matematiği öğrenebilir ilkesiyle yola çıkmış öğretmenimiz Nazlı AYDIN.

Okuma yazma öğrenmek kadar keyifli olduğunu görmüş 1/B sınıfı öğrencilerimiz.

May

Resim bir iletişim aracıdır.

Resim çocukların kişiliğini, arzularını, kaygılarını yansıtır.

Resim, korkuları, özlemleri, istekleri, hayalleri anlatır.

Resim; renklerle, çizgilerle iç dünyasını yansıtır.

Resim, ruhu dinlendirir, kendini keşfettirir.

May

Okul ve öğrenme deneyimi dört duvar arasıyla sınırlı değil. Açık havadan, doğadan da öğrenilebilecek pek çok şey var!

3/C sınıf öğretmenimiz Bahar SAVAŞAN, öğrencilerinin açık havada geçirebilecekleri bir gün planlayarak Okul Dışarıda Günü'ne katılıyor.