75.Yıl Yeşilpınar Anaokulu

75.Yıl Yeşilpınar Anaokulu

2023 Mart Ayı Sabah ve Öğlen Grubu Beslenme Listesi

Ekm

75.Yıl Yeşilpınar İlkokulu, Genel Kurul Toplantısı 26 Ekim 2022 Çarşamba günü, saat 13.30'da okulumuz çok amaçlı salonunda aşağıdaki gündem maddeleri ile yapılacaktır.

Tüm velilerimizi toplantıya katılmaları hususunu önemle arz ve rica ederim.

Okul Aile Birligi Başkanlığı

Mrt

Okulumuz velilerine yönelik olarak "Aile İçi İletişim Semineri" Klinik Psikolog Psikoterapist Songül ÇAVDAR tarafından ZOOM üzerinden sunulacaktır.

Tüm velilerimiz davetlidir.

TARİH: 03 Mart 2022 Perşembe

SAAT: 20.30

UYGULAMA: ZOOM

May

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama:

"Kavuşuyoruz!

May

Milli Eğitim Bakanlığı, 17 Mayıs Pazartesi günü uzaktan eğitimin başlayacağını duyurdu.

Ara

Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Kovid-19 salgını sürecinde Bakanlığın yaptığı çalışmalara daha kolay ulaşılması için hazırlanan "covid19.meb.gov.tr" internet sitesinin yayına açıldığını duyurdu.

Kas

Dünyayı etkisine alan salgın için kurallara uyalım. Bakanlığın sayfalarını mutlaka inceleyelim.

Kas

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün projesi olan Veli Akademileri Seminerleri okulumuzda devam ediyor.

Kas

Koronavirüs ile mücadelede alınan ek tedbirler gereği, resmî, özel, örgün ve yaygın tüm eğitim öğretim faaliyetleri, 31 Aralık 2020 tarihine kadar uzaktan eğitim yoluyla devam edecektir.

Ekm

Veli Akademileri Projesinde bu ayın konusu "Hijyen ve Sağlık"