75 Yıl Yeşilpınar İlkokulu

02125381952
Adres
YEŞİLPINAR MAH. GÖKHAN SK. 75. YIL YEŞİLPINAR İLKOKULU BLOK NO: 11A EYÜPSULTAN / İSTANBUL
Vizyon
Toplumumuzun değerleri ile ölçüşen, eğitim ve öğretim etkinliklerini bir bütün kabul edip, herkesin kendini sürekli yenileyebileceği ve geliştirebildiği; profesyonel yönetim anlayışını, ilkeliliği ve öğrenci-öğretmen mutluluğunu esas alan, işbirliği ve uyumun getirdiği gelişmelere açık, teknolojiyi de kullanarak kaliteli eğitim-öğretim veren örnek ve lider bir kurum olmaktır.
Misyon
Yarını bugünden düşünen, Evrensel görüş ve değerleri benimseyen, Şiddetten, kavgadan uzak; hoşgörü sahibi olan, iyi, dinamik, özgüveni ve sorumluluk bilinci gelişmiş, Liderlik ve girişimcilik ruhu olan, Pozitif düşünceyi, yaratıcılığı ön planda tutan, Işığını paylaşımcılık ve katılımcılıktan uzak, Ne dediğini bilen; araştıran, sorgulayan, yorumlayan, Ait olduğu toplumun gelişimine katkıda bulunan, Rahatça kendini ifade edebilen, 21. YÜZYILIN AYDIN LİDERLERİNİ YETİŞTİRMEKTİR.
OKULUMUZ BİRÇOK ALANDA BAŞARILAR ELDE ETMİŞTİR.
İlçeye Uzaklık:5 km İle uzaklık:15 km