May

Uzaktan eğitimde Ayten YILMAZ öğretmenimiz eğlenceli etkinlikler yaptırarak dersleri daha keyifli hale getiriyor.

May

Kurtuluş Savaşı'nın ilk adımı bu tarihte atılmıştır. 19 Mayıs 1919 toprakları düşman kuvvetlerince işgal edilen ülkeyi kurtaracak mücadelenin başladığı tarihtir. Atatürk bu bayramı Türk gençliğine armağan etmiştir.

May

Çocuklar boyamayı çok seviyor ve boş zamanlarında da sürekli renkli kalemlerle boya yapmak istiyorlar. 1/F sınıf öğretmenimiz Zozan Yelda TEMİZKAN, öğrencilerine sürpriz bir etkinlik planlıyor: Yumurta Boyama.

May

Okulumuz 2/F sınıfı öğrencileri, Aynur BİBER rehberliğinde uzaktan eğitimle "Bayrak" temalı kolaj çalışması yaptılar.

May

16 Mayıs 1919'da İstanbul'dan demir alan Bandırma Vapuru, sadece Mustafa Kemal Paşa ve 47 vatan evladını taşımıyordu. Bandırma Vapurunun içinde bir milletin umudu, kurtuluşu ve geleceği vardı.

May

O BİR ADIM ATTI, PEŞİNDEN KOSKOCA BİR MİLLET AYAĞA KALKTI.

May

Ramazan Paylaşmaktır, Paylaşmak Güzeldir...

Bayramlarda; dargınlıkları unutur, coşkuyu ve sevinci hep birlikte yaşarız.

Bayramlarda; sevgi, saygı, hoşgörü, kardeşlik duygularımız güçlenir.

Bayramlarda; birbirimize yakınlaşır, aynı duygularda buluşuruz.

Bugün Anneler Günü.

Bizler "anne" diye her seslendiğimizde acılarımız diner, sevgimiz çağlar ve coşar. Dünyanın en güvenli sığınağı annelerin kucağıdır. Bizi daha iyi insanlar yapan değerleri ve ilkeleri bize aşılayan; hayattaki ilk öğretmenlerimiz olan annelerin hakkı ödenmez.

Fedakarlığın ve karşılıksız sevginin adresi annelerimizin "Anneler Günü" kutlu olsun.

May

Onlar; bir gün değil, hayatları boyunca umudun, şefkatin, merhametin, gücün ve kararlılığın adı oldular. Tüm annelerimizin "Anneler Günü" kutlu olsun.

May

Öğrencileri ile her fırsatta bayrak sevgisi ile ilgili etkinlikler düzenleyen 2/C sınıf öğretmenimiz Ayla TÜRKMEN, uzaktan eğitimle bayrak temalı kolaj çalışması yaptırdı.

May

Zaman ölçülerini işlerken, kendi duvar saatini oluşturma sürecine rehberlik eden Ayşe Nur KÜÇÜK öğretmenimiz, öğrencileriyle birlikte keyifli bir derse başlıyor.

May

Okulumuz 1/C sınıfı öğrencileri, uzaktan eğitimle öğretmenleri Ayten YILMAZ rehberliğinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında kendi bayramları ile ilgili hayallerinin resimlerini yaptılar.

May

Uzun yıllar okulumuzda öğretmenlik yapan kıymetli öğretmenimiz Hüseyin ÇEBİ'yi okulumuzda ağırladık, yıllarca büyük hizmetler verdiği okulundan, çok sevdiği çocuklardan ayrılan öğretmenimize yaptığı hizmetlerinden dolayı teşekkürlerimizle birlikte plaket verdik.

Nis

Miniklerimizin salgın şartlarında öğretmenlerinin rehberliğinde ve evlerinde de ailelerinin desteği ile hazırladıkları 23 Nisan coşkusu görülmeye değerdi.

Nis

Salgında engel değildir bayram coşkusunu yaşamaya.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını, okulda olmasalar da evlerinde büyük bir coşkuyla kutladılar. 3/C sınıfı öğrencilerimiz Bahar SAVAŞAN öğretmenimizle bu coşkuya ortak oldular.