T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / EYÜPSULTAN - 75 Yıl Yeşilpınar İlkokulu

Aile Okulu Projesi

Milli Eğitim Bakanlığının Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğünce yürütülen 'Aile Okulu Projesi' kapsamında eğitimlerine başlıyor. Çocukların eğitiminde en önemli yapı taşlarından biri olan ailelerin ve devamında toplumun sağlığının korunmasına katkı sağlamak; aile içi ilişkiler, ev yönetimi ve çocukların davranış yönetimlerine rehberlik edilmesi gibi amaçlarla okulumuzda  veli eğitimleri başlayacaktır.

Sayın Velilerimiz,  MEB Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğümüzün ''Aile Okulu'' Projesi kapsamında eğitimin başladığı ve sürdüğü Aile kurumu ile eğitimin ikinci ayağı olan Okul kurumunu bir araya getirerek geleceğimiz evlatlarımızı fiziksel, sosyal, duygusal, akademik ve psikolojik yönden sağlıklı birer birey olarak yetiştirmek için siz değerli velilerimize okulumuzda Okul Psikolojik Danışmanımız eşliğinde aşağıda yazılı 8 başlık altında değerli eğitimler sağlanacak ve düzenli olarak katılanlara Katılım Belgesi düzenlenecektir.   

EĞİTİM KONULARI: Aile İçi İletişim, Bilinçli ve Güvenli Teknoloji Kullanımı, Çatışma ve Stres Yönetimi, Ahlaki Gelişim, Bağımlılıkla Mücadele, Sosyal ve Duygusal Beceri Gelişimi, Akran İlişkileri     

YAZIMIZ EKİNDE YER ALAN LİNKE TIKLAYIP FORMU DOLDURAN HER

VELİ EĞİTİMLERE KATILMAYI TALEP ETMİŞ OLACAK VE KURS HALK EĞİTİM BÜNYESİNDE 75 YIL YEŞİLPINAR İLKOKULUNDA AÇILACAKTIR.    Eğitimler hafta içi öğlenden sonra 17.00'a kadar olan zaman aralığında sizlere uygun vakitte olacaktır. Gerekli Duyurular tarafınıza forma işlediğiniz telefon numaranız veya e posta adresiniz üzerinden yapılacaktır.      

Eğitim yaşam boyudur. Bilgi çok değerli ve hayati bir hazinedir. Bu nedenle;   SİZ DEĞERLİ ANNE BABALARIMIZI SAĞLIKLI ORTAM VE HUZURLU AİLE SLOGANIYLA AİLE OKULU PROJESİ EĞİTİMLERİNE DAVET EDİYORUZ.  

Aşağıdaki bağlantı yazısına tıklayarak formu doldurup, gönderebilirsiniz.

 

 bağlantı

 

23-11-2022

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 23.11.2022 - Güncelleme: 23.11.2022 17:25 - Görüntülenme: 1736
  Beğen | 24  kişi beğendi